Mud Masters – 23 april 2017

Op zondag 23 april 2017 vindt de Mud Masters Haarlemmermeer plaats. Tijdens deze modderige challenge zijn de afstanden 6, 12 en 18 km af te leggen. Ben jij dit jaar een van de helden die zichzelf letterlijk door de modder sleept voor Dance4Life?

Voor 55 euro inschrijfgeld ben je verzekerd van een startplek. Daarnaast verzamel je natuurlijk zoveel mogelijk sponsorgeld in voor Dance4Life! In ruil daarvoor maak je onderdeel uit van het Dance4Life team, maak je kans op leuke prijzen én een fantastisch gevoel omdat je je inzet voor een gezonde toekomst van jongeren wereldwijd!Meedoen als bedrijf?

Meedoen met een bedrijventeam aan de Mud Masters is de beste teambuilding ever! Het is dus ook mogelijk om met een bedrijfsteam deel nemen aan de Mud Masters! Heb je interesse om samen je collega's in actie te komen voor Dance4Life? Neem dan contact op met Saskia Bos via saskia@dance4life.com of 020 521 66 55.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen