Wat gebeurt er met het geld?

Het grootste deel van het geld dat je inzamelt gaat naar de wereldwijde voorlichtingsprojecten van Dance4Life. Met de rest van de opbrengst dek je je deelnamekosten. Het voorlichtingsprogramma kent in elke land dezelfde stappen:

Inspire

Met muziek, dans en persoonlijke verhalen gaan lokale Dance4Life tourteams langs scholen om jongeren te inspireren deel te nemen aan het programma.

Educate

Leeftijdsgenoten geven seksuele voorlichting en bieden jongeren de vaardigheden en het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om zichzelf te beschermen.

Activate

Met de juiste vaardigheden op zak komen de jongeren zélf in actie. Deze ‘agents4change’ delen hun kennis met leeftijds-genoten, zamelen geld in of doen vrijwilligerswerk.

Celebrate

Alle deelnemende jongeren vieren op Wereld Aids Dag met elkaar wat ze hebben bereikt en vragen zo tegelijkertijd aandacht voor de wereld-wijde aidsproblematiek.

We willen ons programma zo effectief mogelijk maken. Daarom oefenen we samen met de agents4change ook invloed uit op ouders, leerkrachten en de overheid voor een samenleving waarin jongeren gezonde seksuele keuzes kunnen maken en geschikte gezondheidszorg kunnen krijgen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen