Dam tot Damloop – 17 september 2017

Op zondag 17 september 2017 vindt de 33e editie van de Dam tot Damloop plaats. Elk jaar lopen tienduizenden runners de 10 Engelse Mijl (16,1 kilometer) van Amsterdam naar Zaandam. Ben jij dit jaar ´part of the Dance4Life running team´? 

De officiële inschrijving voor de Dam tot Damloop start in april, maar je kunt je nu alvast aanmelden via Dance4Life! Voor 50 euro inschrijfgeld ben je verzekerd van een startplek. Daarnaast zamel je natuurlijk zoveel mogelijk sponsorgeld in voor Dance4Life! In ruil daarvoor maak je onderdeel uit van het Dance4Life running team, maak je kans op leuke prijzen én een fantastisch gevoel omdat je je inzet voor dit goede doel! Meedoen als bedrijf?

Meedoen met een bedrijventeam aan de Dam tot Damloop is de beste teambuilding ever! Het is dus ook mogelijk om met een bedrijfsteam deel nemen aan de Dam tot Damloop! Heb je interesse om samen je collega's in actie te komen voor Dance4Life? Neem dan contact op met Saskia Bos via saskia@dance4life.com of 020 521 66 55.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen