Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag. Niet gevonden wat je zocht? Mail naar support@dance4life.com en wij helpen je graag!

Financieel

Hoe kan ik een donatie aan Dance4Life overmaken?
Je kunt te allen tijde een donatie aan Dance4Life overmaken. Gebruik daarvoor de IBAN van Dance4Life: NL90 RABO 0148 7907 12 onder vermelding van je naam en adres. Je kunt ook gebruik maken van het online donatieformulier.
Ik heb een buitenlandse rekening, hoe kan ik een donatie aan Dance4Life overmaken?
Met de komst van SEPA is betalen van en naar een buitenlandse rekening gemakkelijker geworden. Vanaf jouw IBAN kun je direct een gift overmaken naar het IBAN van Dance4Life: NL93INGB0000007173. Bij de overschrijving dien je ook de BIC van Dance4Life in te vullen: RABONL2U.
Op welk moment in de maand incasseert Dance4Life?
Indien je een machtiging hebt afgegeven schrijft Dance4Life af rond de een-na-laatste dag van de maand. Natuurlijk alleen in de maand(en) die met jou afgesproken zijn.
Wat doet Dance4Life als incasseren niet gelukt is?
Als het ons niet lukt om het afgesproken bedrag te incasseren bij jouw bank, dan nemen we contact met je op. Als we je niet kunnen bereiken proberen we na een maand nog een keer te incasseren.
Hoe kan ik een donatie terugboeken?
Indien je het niet eens bent met de afschrijving van je donatie aan Dance4Life, kun je deze binnen 56 dagen (8 weken) eenvoudig laten terugboeken (storneren). Dit kan binnen je internetbankieromgeving of je kunt hierover contact opnemen met je bank.
Heb je andere vragen over jouw donatie aan Dance4Life?
Neem contact met ons op via mail info@dance4life.com of bel ons op: 020-5216655